Hem/Karriär

Karriär

Vi söker alltid drivna och engagerade medarbetare som vill befinna sig där samhällsförändringar tar form. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är intresserad att veta hur det är att arbeta på New Republic.

Bli en del av vårt team

Samhällsengagemang och lärande

Vi söker dig som vill utvecklas i olika roller och som drivs av att arbeta för positiv samhällsförändring.

Vi rekryterar både seniora och juniora medarbetare. Genom involvering i varierande arbetsuppgifter och New Republics utbildnings- och ledarskapsprogram utvecklar vi de bästa rådgivarna inom strategisk kommunikation och public affairs.

En teambaserad företagskultur

På New Republic eftersträvar vi en öppen kultur där alla hjälps åt för att nå gemensamma framgångar. För att göra karriär hos oss ska du vilja växa med ansvar och träning och vara beredd att utvecklas individuellt och tillsammans med andra. Våra uppdrag är krävande, vi hittar gemensamma lösningar och svar på problem genom vår mångfald av perspektiv och kompetenser. 

Karriär på New Republic betyder att du vill utvecklas från researcher till konsult eller från seniorkonsult till partner. Alla som är anställda på New Republic får vara med och dela på en del av företagets vinst. Partners och delägare tar del av utdelningar.

Kunskapsdelning och prestigelöshet

På New Republic arbetar du med kompetenta kollegor och uppdragsgivare i en ständig lärandeprocess. Vi delar med oss av insikter, arbetsmetoder och verktyg som skapar värde för uppdragsgivarna.

Utmaningar med en trygg grund

Som medarbetare på New Republic får du ta stort ansvar för den egna utvecklingen och det ställs stora krav på en vilja att samarbeta och bidra till teamets framgångar. Som senior medarbetare ska du kunna leda både dig själv och andra och ta ansvar för arbetsplanering och kundrelationer. I din roll ingår att utvärderas av andra och bidra till utvärdering och utveckling av dina medarbetare.

New Republic har kollektivavtal och hör till de fyra procent av landets företag som har den högsta kreditratingen (AAA) hos Dun & Bradstreet.

Maila din ansökan

jobb@newrepublic.se

Det vi tror på

Vision och kärnvärden

Läs mer

add

Team med mångfald av perspektiv

Läs mer

add

Vår syn på public affairs

Läs mer

add