Nyheter

Här hittar du intervjuer, debattartiklar och pressmeddelanden från
New Republic.

22 november 2017

New Republic söker tre konsulter

Artiklar. Vi söker dig som vill vara där samhällsförändringar tar form. Du är en mycket god skribent och har exempelvis en bakgrund som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag, en statlig myndighet eller annan större organisation. …

17 november 2017

New Republic söker kontorsassistent i Stockholm

Nyheter. Är du den vi söker? Vi söker en kontorsassistent som vill ta ansvar för praktiska frågor på ett växande företags Stockholmskontor. Du är serviceinriktad, har ett utpräglat ordningssinne och trivs med att vara ”spindeln i nätet”. Är du den vi söker?

12 oktober 2017

New Republic söker praktikanter

Nyheter. New Republic hjälper företag, organisationer och myndigheter att möta kommunikations- och verksamhetsutmaningar med strategisk rådgivning och operativa kommunikationsinsatser inom områdena public affairs och corporate communications. I dag är vi 16 anställda och har kontor i Stockholm och Malmö.

10 oktober 2017

New Republic rekryterar från Harvard

Pressmeddelanden. Public affairs-byrån New Republic rekryterar ytterligare en expert inom näringslivsfrågor och politiska processer. Erik Torstensson är utbildad vid Harvard och har erfarenheter av policyarbete såväl nationellt som internationellt.

21 september 2017

Claes Henriksson till New Republic

Nyheter. New Republic rekryterar Claes Henriksson till sitt Malmökontor. Claes kommer närmast från mejeriföretaget Arla Foods där han varit vd för hälsosatsningen Vardagspuls och dessförinnan presschef.

23 augusti 2017

Akademiska Hus väljer öppet New Republic

Pressmeddelanden. Akademiska Hus väljer New Republic som leverantör av pr- och kommunikationstjänster efter genomförd upphandling. Avtalet löper i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

26 april 2017

Vem är mäktigast i Hållbarhetssverige?

Nyheter. Idag presenterar tidningen Aktuell Hållbarhet sin lista över Sveriges 101 mäktigaste i Hållbarhetssverige. New Republics Jean-Daniel sitter, för tredje året i rad, med i juryn som röstat fram listan, med bland annat personer från Sweco Environment, Naturvårdsverket, Uphigh och Länsförsäkringar.