Möt våra medarbetare

Det är vi som jobbar på New Republic. Läs mer genom att klicka på respektive medarbetare

Edvin Alam

Edvin Alam

Edvin Alam, Consultant. Senast var Edvin public affairs- och kommunikationsansvarig på stiftelsen Leading Health Care, innan dess arbetade han på Moderaternas rikskansli. Edvin har en examen i ekonomisk historia. Arbetar i Stockholm.

Johann Arnljots

Johann Arnljots

Johann Arnljots, Researcher. Johann har en fil. kand. i statsvetenskap och journalistik från Lunds universitet och har bland annat inriktat sig på förvaltnings- och socialpolitik, med ett särskilt intresse för integrationspolitik. Arbetar i Malmö.

Sara Bargi

Sara Bargi

Sara Bargi, Expert in Climate & Energy. Sara har varit enhetschef på Energimyndigheten, har en doktorsexamen i kvantfysik och är civilingenjör i teknisk fysik. Arbetar i Stockholm.

Adam Bergsveen

Adam Bergsveen

Adam Bergsveen, Senior Consultant. Adam är expert på strategisk kommunikation med lång erfarenhet av pressarbete och opinionsbildning, bland annat i Rosenbad som biträdande presschef för regeringen. Arbetar i Stockholm.

Ingrid Bojner

Ingrid Bojner

Ingrid Bojner, Chairman. Ingrid arbetar framför allt med övergripande strategiska frågor. Ingrid har mångårig erfarenhet från andra professionella tjänsteföretag, bland annat som managementkonsult på McKinsey.

Maria Eklöf

Maria Eklöf

Maria Eklöf, Senior Consultant & Associate Partner. Maria är expert på arbetsmarknadspolitik, företagens villkor samt välfärds- och valfrihetsfrågor. Arbetar i Stockholm. (Föräldraledig.)

Johannes Hylander

Johannes Hylander

Johannes, Senior Consultant & Partner. Johannes har omfattande erfarenhet av att leda uppdrag inom corporate communications, opinionsbildning, och verksamhetsutveckling. Arbetar i Stockholm.