Nyheter

Här hittar du intervjuer, debattartiklar och pressmeddelanden från
New Republic.

31 maj 2018

Sara Bargi ny klimat- och energiexpert på New Republic

Pressmeddelanden. Public affairs-byrån New Republic utökar genom rekrytering av klimat- och energiexperten Sara Bargi. Hon har en doktorsexamen i fysik och kommer närmast från rollen som enhetschef på Energimyndigheten.

7 mars 2018

New Republic söker praktikanter

Nyheter. New Republic söker praktikanter i Stockholm och Malmö. Hos oss får du möjlighet att praktisera i en spännande miljö med trevliga kollegor. Som praktikant bistår du våra konsulter med stöd och underlag genom bl.a. …

6 mars 2018

Anmälan till Open Friday 2018 har öppnat

Nyheter. Under Almedalsveckan anordnar New Republic Open Friday i syfte att erbjuda startup-företag och ideella organisationer möjligheten att göra sin röst hörd i Almedalen.

7 februari 2018

Hyr Sjöbergs bakgård under Almedalsveckan 2018!

Nyheter. Under Almedalsveckan förfogar New Republic över och hyr ut platsen Sjöbergs bakgård. Arenan är centralt belägen på Strandgatan 18 i Visby och kan användas för seminarier, möten och mingel.

17 januari 2018

Edvin Alam till New Republic

Pressmeddelanden. New Republic rekryterar Edvin Alam som konsult till sitt Stockholmskontor. Edvin kommer närmast från den akademiska tankesmedjan Leading Health Care där han varit ansvarig för public affairs och kommunikation.

22 december 2017

New Republic söker experter på public affairs i Skåne

Nyheter. Vi söker dig som vill vara där samhällsförändringar tar form. Du är en mycket god skribent och har exempelvis en bakgrund som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag, en statlig myndighet eller annan större organisation. …

12 oktober 2017

New Republic söker praktikanter

Nyheter. New Republic hjälper företag, organisationer och myndigheter att möta kommunikations- och verksamhetsutmaningar med strategisk rådgivning och operativa kommunikationsinsatser inom områdena public affairs och corporate communications. I dag är vi 16 anställda och har kontor i Stockholm och Malmö.