Möt våra medarbetare

Det är vi som jobbar på New Republic. Läs mer genom att klicka på respektive medarbetare

Edvin Alam

Edvin Alam

Edvin är konsult på New Republic och var senast public affairs- och kommunikationsansvarig på stiftelsen Leading Health Care. Han har tidigare arbetat på Moderaternas rikskansli, varit konsult på byrån Narva samt har en examen i ekonomisk historia vid Uppsala universitet med fokus på arbetsmarknadsfrågor.

Johann Arnljots

Johann Arnljots

Johann Arnljots är juniorkonsult på New Republics kontor i Malmö. Johann har en fil. kand. i statsvetenskap och journalistik från Lunds universitet och har bland annat inriktat sig på förvaltnings- och socialpolitik, med ett särskilt intresse för integrationspolitik.

Sara Bargi

Sara Bargi är expert inom energi och klimat på New Republic. Hon har varit enhetschef på Energimyndigheten, har en doktorsexamen i kvantfysik och är civilingenjör i teknisk fysik.

Ingrid Bojner

Ingrid Bojner

Ingrid Bojner är styrelseordförande i New Republic och arbetar framför allt med övergripande strategiska frågor för att vidare utveckla New Republic som företag och organisation.

Maria Eklöf

Maria Eklöf

Maria Eklöf är delägare och seniorkonsult. Hon är expert på arbetsmarknadspolitik, företagens villkor samt välfärds- och valfrihetsfrågor.

Johannes Hylander

Johannes Hylander

Johannes är en av företagets grundare och huvudägare. Han är senior rådgivare inom public affairs med omfattande erfarenhet av att leda uppdrag inom corporate communications, opinionsbildning, och verksamhetsutveckling.

Pernilla Johansson

Pernilla Johansson

Pernilla Johansson är chefssekreterare och kontorsassistent på New Republic sedan 2018. Pernilla bistår hela New Republic med koordinering, planering och genomförande av företagets aktiviteter, och ser till att våra uppdragsgivare och gäster får rätt bemötande när de besöker oss.

Emelie Ottosson

Emelie Ottosson

Emelie Ottosson är praktikant på New Republics kontor i Stockholm. Emelie har efter studier på Lunds universitet kandidatexamen inom två områden: sociologi samt medie- och kommunikationsvetenskap.

Louise Pons

Louise Pons

Louise är seniorkonsult och delägare på New Republic. Hon har varit politiskt sakkunnig i infrastruktur- och landsbygdsfrågor hos Moderaterna i riksdagen och har lång erfarenhet av politiskt beslutsfattande.

Malin Sahlén

Malin Sahlén

Malin Sahlén är delägare, seniorkonsult och kontorschef på New Republic i Stockholm. Hon är expert på frågor som rör arbetsmarknadens funktionssätt, företagens villkor och integration. Hon har lång erfarenhet av opinionsbildning.

 Olle Schubert

Olle Schubert

Olle Schubert är vd för New Republic och en av företagets grundare och huvudägare. Han är senior rådgivare med 17 års erfarenhet av strategisk kommunikation.

Paulo Silva

Paulo Silva

Paulo Silva är en av företagets grundare och huvudägare. Paulo Silva är senior rådgivare inom public affairs, ofta till vdar eller ledningsgrupper, och har stor erfarenhet av strategisk kommunikation.

Klara Spangenberg

Klara Spangenberg

Klara Spangenberg är konsult och kontorschef på New Republics kontor i Malmö. Analys, uppföljning och utvärdering för myndigheter och organisationer på lokal, regional och nationell nivå hör till hennes expertis.