Vi söker praktikanter!

Vi söker praktikanter!

New Republic hjälper företag, organisationer och myndigheter att möta kommunikations- och verksamhetsutmaningar med strategisk rådgivning och operativa kommunikationsinsatser inom områdena Public Affairs och Corporate Communications. Idag är vi 12 anställda.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en analytisk miljö med högt tempo och engagerade medarbetare. Som praktikant deltar du i arbetet bland annat genom att bistå kollegorna med omvärldsbevakning och annat stöd. Du kommer också ha en viktig roll i arbetet med att planera och genomföra möten och seminarier. Därutöver deltar du i interna utbildningar.

Vi söker dig som är i slutet av din utbildning inom media/kommunikation, statsvetenskap, nationalekonomi, företagsekonomi eller liknande. Du har en god analytisk förmåga, är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och är van att använda Office-paketen. Vi ser gärna att du har ett intresse för politik och den aktuella samhällsdebatten. Tidigare ideellt engagemang är en merit men inget krav.

Skicka din ansökan till rebecka.hallerby@newrepublic.se och märk den med ”Praktik HT15”.

Sista ansökningsdag är 30 april. Praktiken är oavlönad.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta Rebecka Hallerby på telefon 076-328 23 82