New Republic söker kontorsassistent i Stockholm

New Republic söker kontorsassistent i Stockholm

Är du den vi söker?
Vi söker en kontorsassistent som vill ta ansvar för praktiska frågor på ett växande företags Stockholmskontor. Du är serviceinriktad, har ett utpräglat ordningssinne och trivs med att vara ”spindeln i nätet”. Är du den vi söker?

Arbetsbeskrivning
Som kontorsassistent hos New Republic kliver du rakt in i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm. Hos oss arbetar man i en spännande miljö med högt tempo och trevliga kollegor. Du ansvarar för praktiska sysslor såsom inköp. Du har en betydande roll för kontorsmiljön och för att möten och seminarier ska flyta på effektivt. Många gånger blir du ett viktigt ansikte utåt, som tar emot gäster och visar dem tillrätta. Tjänsten kommer att vara mellan 75 och 100 procent av heltid.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att ordna och organisera kontorets olika inköp
  • Ta emot kunder som besöker New Republic och visa dem rätt
  • Se till att företagets möten och seminarier flyter problemfritt
  • Övergripande ansvara för att mötesrum och andra gemensamma ytor hålls snygga och rena mellan städfirmans besök

Din profil
För att lyckas i rollen som kontorsassistent behöver du vara ordningsam, driven och positiv. Du är noggrann och kan identifiera behov redan innan de har blivit till problem. Du är bra på att organisera och får saker gjorda. Vi ser gärna att du har datorvana, grundläggande kunskaper inom Officeprogrammen krävs.

Om New Republic
New Republic ger strategisk rådgivning och operativt stöd åt företag, myndigheter och organisationer som vill ha ut mer av sina relationer med omvärlden. I dag är vi 16 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Jämtland.

Övrigt
Vi ser gärna att du har möjlighet att tillträda tjänsten inom kort. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till samuel.laken@newrepublic.se