Emilia Hagberg ny partner på New Republic

Emilia Hagberg ny partner på New Republic

Emilia Hagberg, tidigare stabschef hos Åsa Romson, återvänder till public affairs-byrån New Republic där hon blir seniorkonsult och partner.

– Emilia är en rutinerad och driven konsult med erfarenhet av nationell och internationell politik på högsta nivå. Hon stärker vårt erbjudande inom flera olika områden, säger Olle Schubert, vd på New Republic.

Emilia Hagberg kommer närmast från tjänsten som stabschef hos klimat- och miljöminister tillika vice statsminister Åsa Romson, en roll som hon tillträdde kort efter riksdagsvalet 2014 och som hon lämnade för en dryg månad sedan.

– Det har varit spännande och intensivt att vara med under Miljöpartiets första tid i en regering. Jag är stolt över att ha varit med och byggt upp den politiska staben och arbetet på miljö- och energidepartementet, säger Emilia Hagberg.

Emilia var seniorkonsult på New Republic mellan 2012-2014 och har sedan tidigare mångårig bakgrund från kommunpolitik, bland annat som gruppledare för Miljöpartiet i Stockholms stad.

– New Republics hållbarhetsprofil och öppenhet var avgörande för mitt val när jag nu har lämnat regeringskansliet, säger Emilia Hagberg.

För vidare information kontakta:

Emilia Hagberg, seniorkonsult och partner
Mobil: 070-328 44 99
E-post: emilia.hagberg@newrepublic.se

Olle Schubert, vd
Mobil: 070-328 44 98
E-post: olle.schubert@newrepublic.se