New Republic söker praktikanter

New Republic söker praktikanter

New Republic hjälper företag, organisationer och myndigheter att möta kommunikations- och verksamhetsutmaningar med strategisk rådgivning och operativa kommunikationsinsatser inom områdena Public Affairs och Corporate Communications. I dag är vi 15 anställda.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en spännande miljö med trevliga kollegor. Som praktikant bistår du våra konsulter med stöd och underlag genom bl.a. omvärlds- och mediebevakning och du kommer att ha en betydande roll i arbetet kring företagets möten och seminarier. Därutöver erbjuds praktikanten interna utbildningar.

Vi söker dig som är i slutet av din utbildning inom media/kommunikation, statsvetenskap, nationalekonomi, företagsekonomi eller liknande. Du har en god analytisk förmåga, är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och är van att använda Office-paketen. Vi ser gärna att du har ett intresse för politik och den aktuella samhällsdebatten. Tidigare ideellt engagemang är en merit men inget krav.

Skicka din ansökan till samuel.laken@newrepublic.se och märk den med ”Praktik HT17”. Sista ansökningsdag är 14 april. Praktiken är oavlönad.

Undrar du över hur det är att praktisera på New Republic? Läs denna intervju med vår tidigare praktikant Cecilia Reje