Ingrid Bojner ny styrelseordförande i konsultföretaget New Republic

Ingrid Bojner ny styrelseordförande i konsultföretaget New Republic

– New Republic är en spännande aktör inom public affairs. Med vass kompetens och tunga kunduppdrag finns redan en mycket bra plattform för att fortsätta tillväxtresan. Jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter och mitt perspektiv på ett växande konsultföretags utmaningar, säger Ingrid Bojner, nytillträdd styrelseordförande i New Republic.

Ingrid Bojner är i dag vice vd och marknadschef med ansvar för varumärke och extern kommunikation på IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, en av Europas ledande fortbildare inom ledarskaps- och affärsutveckling, ekonomi och finans.

Tidigare har Ingrid Bojner bland annat varit Vice President Försäljning på TeliaSonera Mobility Services, och dessförinnan Associate Principal på det internationella konsultbolaget McKinsey med fokus på framförallt tillväxtstrategier, försäljning och marknadsföring samt ägar- och styrningsfrågor i både privat och offentlig sektor.

– Ingrid bidrar både med tung näringslivskompetens och ett utifrånperspektiv på vår verksamhet. Med henne vid ordförandeklubban ser vi fram emot ett effektivt och framtidsinriktat styrelsearbete som underlättar för utveckling av våra tjänster och fortsatt lönsam expansion, säger Olle Schubert, vd på New Republic.

New Republic är ett konsultföretag inom strategisk kommunikation med fokus på samhällsfrågor och public affairs. Företaget ägs till 99 procent av New Republic Holding AB som i sin tur ägs till lika delar av Johannes Hylander, Jean-Daniel Maurin, Olle Schubert och Paulo Silva. Företaget har i dag elva anställda och kontor i Stockholm, Jämtland och Skåne. Uppdragsgivarna är företag, organisationer och myndigheter i hela Sverige. 

New Republics styrelse utgörs från och med nu av New Republic Holdings fyra ägare och Ingrid Bojner.

– Jag har fått ett stort förtroende från ägarna och kommer att säkerställa att styrelsens arbete fokuserar på strategier som leder mot deras tillväxt- och verksamhetsmål, säger Ingrid Bojner.

För vidare information kontakta

Ingrid Bojner, styrelseordförande i New Republic

Mobil: 070-569 64 90

 

Olle Schubert, vd och seniorkonsult på New Republic

Mobil: 070-328 44 98